Vevőszolgálat

Telefonos vevőszolgálatunk minden nap 8 és 20 óra között fogadja a hívásokat az alábbi telefonszámon:
+36-30/9321-964
Amennyiben az online rendelési felületünkön a rendelés elküldése során problémája merül föl, kérjük alaposan tanulmányozza át rendelési segédletünket! Amennyiben rendelési segédletünk alapján sem boldogul, kérjen segítséget telefonos vevőszolgálatunktól. Ha megrendeléséről nem kap e-mailben azonnali visszaigazolást, akkor biztos lehet benne, hogy valamit elrontott és rendelése nem érkezett meg hozzánk. A termék kosárba helyezése még nem jelenti a megrendelés elküldését. Kattintson a krizantém, krizantém dugvány, krizantém palánta, krizantém rendelés, krizantém termesztés, krizantém fajták, krizantém szaporítóanyag, krizantém kertészet   gombra, hogy meg tudja adni a szállítási módot és szállítási időpontot. Ezek megadása után tudja csak rendelését elküldeni.
Vevőszolgálatunk túlterhelt, ezért kérjük tisztelt Megrendelőinket, hogy telefonhívást csak a legszükségesebb esetekben indítsanak (például: a postacsomag átvétele akadályba ütközik, az aktuális naptári hétre vonatkozó megrendelésben változás állt be, halasztást nem tűrő termesztési segítségnyújtás indokolt, telephelyi személyes átvétel időpontjának egyeztetése, megrendelés leadása)!
A halasztást nem tűrő eseteket kivéve, kérjük, mielőtt telefonhívást kezdeményezne, szíveskedjen áttanulmányozni weboldalunk alábbi menüpontjait:
A krizantémdugvány rendelés menüpont alatt megtalálható képes krizantém szaporítóanyag fajtakínálatunk, az egyes fajták jellemzőit tartalmazó részletes leírással (szármagasság, virágfej mérete, rövidnappalos kezelés szükségessége, reakcióidő stb.)
A termesztési tanácsok menüpont alatt képekkel illusztrálva olvashatja el a legfontosabb tudnivalókat a krizantém termesztéséről. Részletes termesztési szakleírást "A krizantém termesztése és növényvédelme" című könyvünkben talál.
A rendeléssel és szállítással kapcsolatos tudnivalókat a szállítási információk menüpont alatt tekintheti meg.
Amennyiben weboldalunk áttanulmányozása után további kérdése merül fel, természetesen nagyon szívesen állunk rendelkezésére.
A postacsomagok küldése folyamatos, arra törekszünk, hogy a megrendeléseket a kért időpontban teljesítsük. Arra tekintettel azonban, hogy a növények nem puszta tárgyak vagy egyszerű árucikkek, hanem élőlények, így a természeti tényezőknek is nagymértékben kiszolgáltatottak. Egy-egy tartósan borúsabb idő akár napokkal is visszafoghatja a növények fejlődését, a hideg éjszakák pedig lelassítják a gyökeresedést. Az időjárási körülmények bizonytalansága mellett a licencia köteles szaporítóanyagok fajtatulajdonosoktól történő beszerzése is olyakor időigényesebb.
Kérjük Megrendelőinket, hogy a fentiek belátásával és a felesleges telefonhívások mellőzésével szíveskedjenek türelmet és megértést gyakorolni irányunkba, annak érdekében, hogy minőségileg végezhessük munkánkat és mihamarabb tudjuk teljesíteni a megrendeléseket. Köszönjük.
2010 - 2019 © Vonsikkrizantem.hu - Minden jog fenntartva! Az oldalon szereplő összes tartalom beleértve a képeket és egyéb elemeket az vonsikkrizantem.hu tulajdona, felhasználásuk csak a tulajdonos írásos engedélyével történhet.